Uge 30

Se menuen for uge 30 for dig, der får leveret tirsdag, torsdag og lørdag

Hovedret og biret for uge 30

Leveringsdag

Hovedret

Biret

Tirsdag

Pasta carbonara med majs og skinke 

Stegt rødspætte med kartofler, persillesovs og gulerødder

Pølser med varm kartoffelsalat, sennep og ketchup

Hakkebøf med kartofler, løg, bacon, kaperssovs og gulerødder

Rødgrød med mælk

Porresuppe med flødeost

Kærnemælkskoldskål med kammerjunkere

Torsdag

Paneret kotelet med kartofler, champignonsovs og ærter

Forloren and med æbler/svesker, kartofler, brun sovs og agurkesalat

Rødvinsgryde af svinekød med ingefær, kartofler og bønner

Stegt issing med persille, kartofler og hollandaisesovs med dild samt råkost med gulerødder, hvidkål og nødder

Blommegrød med mælk

Ymerfromage med jordbærsovs

Rabarbersuppe med tvebakker

Lørdag

Rullesteg m. persille med kartofler, skysovs og hjemmelavet rabarberkompot

Stegt medister med kartofler og stuvet spidskål

Spansk kødsovs med pasta

Græsk frikadelle med kartoffelsalat med karry og ærter

Vegetarisk bourguignon med bulgur

Citronfromage med flødeskum

Tarteletter med høns i asparges (2 stk.)

Risengrød med kanelsukker og smør

Henkogt fersken/ananas med råcreme

Frokost og ugens kage for uge 30

Leveringsdag

Frokostanretning

Ugens kage

Tirsdag

Ribbensteg - Spegepølse

Kalvesteg - Æg med rejer

Kaffeguf

Torsdag

Hamburgerryg - Kartoffelmad

Sprængt nakke - Kippers

 

Kokoskage med blåbær

Lørdag

Fars - Hønsesalat

Rullepølse - Peberpaté

Nakke med krydderi - Frikadelle

Chokoladekage med lys kokos

Gratinkost - frokost for uge 30

Leveringsdag

Gratinkost - frokostanretning

Tirsdag

Skinkesalat - Spegepølse

Leverpostej - Hamburgerryg

Torsdag

Fiskefrikadelle - Forloren hare

Ostesalat - Sprængt kam

Fredag

Fars med urter - Hønsesalat

Æg med rejer - Flæskesteg

Kalvesteg - cervelatpølse

Tilkøb for uge 30

Råkost

Tilkøb

Alle dage

Øllebrød med mælk

Pandekager med syltetøj

Protino energidrik (250 ml)

Protino dessert 2 stk. (80 ml)

Matilde premium kakaomælk (200 ml)

Kogte kartofler (200 gr.)

Kartoffelmos (220 gr.)

Tirsdag

Grøn salat med majs, ærter og cherrytomater (150 gr.)

Torsdag

Gulerødder, hvidkål og nødder (150 gr.)

Lørdag

Tomater, løg og feta (150 gr.)