
Tilberedning og serveringsforslag
Se her, hvordan du anretter din mad, så du får den allerbedste smagsoplevelse
Sådan tilbereder du vores mad
Opvarmning i mikroovn
1. Tag maden ud af køleskabet, prik huller i filmen
2. Anbring maden i mikroovnen på glaspladen
3. Tjek at effektknappen står på højeste styrke
4. Hovedret skal have fra 3-4 min, biretter som opvarmes skal have ca. 2 min.
5. Maden skal hvile i ca. 1 minut, når mikroovnen er færdig med at varme stå og
6. Træk filmen af bakken - omrør i sovs og flydende retter - og maden er klar til at spise.
Opvarmning i almindelig ovn
1. Varmluftsovn indstilles på 125°C, almindelig ovn indstilles på 140°C
2. Prik 3-4 huller i filmen.
3. Hovedretter skal have ca. 30 minutter, biretter skal have ca. 20 minutter
4. Tag retten ud og lad den hvile i 1/2-1 minutter
5. Træk filmen af og omrør i sovs og flydende retter
Sikkerhed
Vi fraråder at mikroovnen:
• Tilsluttes stik som har forbindelse til andre hvidevarer
• Flyttes under brug
• Bruges til anden opbevaring
• Anvendes til kogning af æg
• Anvendes til opvarmning af brød
• At du aldrig bruger stanniol til at dække maden med, da
dette beskadiger ovnen
• At du aldrig bruger metal til at opvarme mad i, da dette
beskadiger ovnen
• Lad aldrig ovnen arbejde tom, da dette beskadiger ovnen
Forslag til anretning
For de fleste mennesker er måltidet et af dagens højdepunkter. Noget at glæde sig til. Så gør dig umage, uanset om du spiser alene eller sammen med andre.
Vores mad kommer i en praktisk emballage, som du kan sætte direkte i mikroovnen. Emballagen er opdelt i flere rum, så rettens komponenter er adskilt.
Vi anbefaler, at du anretter din mad på en tallerken efter den er færdigtilberedt i mikroovnen, så ser den endnu mere indbydende ud.
Maden ser dejlig ud i sig selv, men krydderurter kan altid bruges som pynt og for at give retten et ekstra pift.