
Vores portioner
Vi leverer både store og små portioner tilpasset dig og dit behov
Mad fra bunden
Det Gode Madhus sætter en ære i at sammensætte retter af råvarer af god kvalitet, som både er en fryd for øjet og smagsløgene.
Vi laver maden fra bunden. Det betyder, at når vi for eksempel laver citronfromage eller koger jordbærgrød, foregår det på traditionel vis med frugter og bær.
Vi tilbereder maden efter gamle traditioner tilsat ny viden, så maden både er nærende og velsmagende, og der er noget for en hver smag. Både kendte, klassiske og nye retter.
Sæson og diæter
Menukortet er sæsonbetonet og udkommer hver uge. Du har mulighed for at spise lam til påske, stegt flæsk og persillesovs til Valdemars dag og andesteg til Mortens Aften og jul.
Vi har fokus på hjemmelavet mad, hvor vi har tænkt kvalitet, årstider, økologi og miljø, når vi sammensætter vores menuer.
Vi ved også rigtig meget om forskellige diæter, og det er med til at sikre dig ernæringsrigtig mad. Læs mere om diæter herunder.
Bestilling og størrelse
- Du kan vælge i mellem to størrelser hovedretter: Almindelig og lille
- Du vælger selv, om du også ønsker biretter, frokostanretning eller tilkøb
- Du bestemmer selv, hvor mange portioner, du køber til en uge - dog minimum en hovedret pr. levering
- Hvis der ikke er nogen bestilling, vil vi give dig en standardlevering, hvis ikke andet er aftalt
Ekstra bestilling og afbestilling
Opstår der akut behov form ekstra bestilling kan du kontakte hos. Så finder vi sammen en løsning.
Afbestilling bør ske i så god tid som muligt og senest dagen før leveringsdagen kl. 12.