Uddannelsen mål
Den uddannede ernæringsassistent skal selvstændigt kunne udføre praktiske funktioner, der er forbundet med tilberedning og
anretning af varme og kolde retter. Desuden skal den uddannede kunne udføre tilhørende afrydning, opvask og rengøring.
Uddannelsens varighed
Det obligatoriske grundforløb "fra jord til bord" med ernæringsassistent som fagspecifikt modul.
Hovedforløb 22 ugers praktik og herefter:
Skole: 10 uger
Praktik: Ca. 20 uger
Skole: 10 uger
Praktik: Ca. 20 uger
Skole: 10 uger og
Praktik: Ca. 20 uger
I alt inklusive grundforløb 3 år.
Det gode madhus tilbyder
En bred og varieret uddannelse i et topmoderne institutionskøkken. Her produceres køle-/vacummad til ca. 1300 kunder. Maden leveres
til kunden tre gange pr. uge. Der køres frit menuvalg, hvor kunden kan vælge mellem 13 hovedretter, 10 biretter, frokostanretning, råkost og
diverse tilkøb.
I uddannelsesperioden skal du også arbejde 3 måneder i kantinen på Rådhuset i Svendborg.
Arbejdstider
Arbejdstiderne er mandag - lørdag, søndag er der lukket.
Din vagtplan vil fremgå af et 6 ugers rul.
Antal elever
Det gode madhus har for tiden 6 elever
Arbejdsplads/sted
Det gode madhus ligger på Ryttervej 39, 5700 Svendborg
Åbningstider
Telefonen har åbent mandag - lørdag mellem kl. 9.00 - 14.00
Yderligere oplysninger
Cheføkonoma Helle Hejn telefon 6223 4331