Ernæringskonsulent fra firmaet Værdig mad, Majken Alexander gav undervisning i dysfagi kost.
Det gode madhus følger de officielle kostråd og løbende udvikler vi på vores mad, så det er tilfredsstillende for vores kunder.
Flere af vores kunder har brug for blød kost som er lettere at tygge. I den forbindelse vil I opleve, at vi ændre på udseende og
konsistensen samt optimere smagen på vores bløde kost.
Ændringen vil være en løbende proces og i uge 44 2021 startede vi med kylling.
Fremadrettet vil I ikke modtage kylling, stege osv. der er hakket efter det er stegt. Kyllingebrystet vil fremadrettet blive formet som
et kyllingebryst af hakket rå kylling, hvor kyllingeskind er lagt øverst, "brystet" krydres og steges. Det "hele" kyllingebryst vil ligne et
almindeligt kyllingebryst, det vil bare være meget nemmere at tygge og smage af mere.
På samme vis vil vi lave ribbensteg, kalvesteg osv. så du får en "hel" skive kød og ikke opleve, at få hakket færdig stegt steg.
Fokus i Det gode madhus er at sikre, at alle mennesker tilbydes værdige måltider, uanset evne til at tygge og synke.